Organizácia platobného styku a zúčtovania v podmienkach SR a v rámci Európskej únie - Horvátová, Eva, 1958-
Otázky platobného styku v podmienkach Slovenskej republiky a jeho začlenenie do platobného systému EÚ. Fungovanie platobných systémov v SR a EÚ. Európsky systém TARGET a napojenie jednotlivých národných systémov. Inovácia systému - TARGET 2. Slovenský medzibankový systém SISP - jeho fungovanie, účastníci a technické zabezpečenie. Európska platobná rada - EPC - záujem vytvoriť Jednotnú oblasť platieb v eurách SEPA do roku 2010. Cieľ projektu SEPA.