Distribúcia ako faktor úspešnej realizácie ponuky priemyselných podnikov - Drábik, Peter, 1981-
Nevyhnutnosť inovačnej politiky v oblasti distribúcie v podnikoch. Štíhla výroba, ERP systémy. Koncept Just in Time. Systém kanban, technológia rýchlej odozvy (Quic Response), technológia spájania menších zásielok do veľkých celkov a následného rozpájania po prevoze na požadované miesto (Hub & Spoke), systém VMI (Vendor management inventory). Technológia ECR (efektívna reakcia na zákazníka). Riadenie skladových systémov. Metóda Tetris - súčasť skladovacej stratégie.