Potreba ponuky sociálnych služieb pre seniorov v podmienkach trvalo udržateľného rozvoja - Kraus, Michal
Význam sociálnych služieb narastá so súčasným trendom v demografickom vývoji. Demografické smerovanie Slovenska - obyvateľstvo bude starnúť. Index starnutia EÚ 27. Starnutie obyvateľstva - prognóza. Sociálne služby, formy. Extrapolácia demografických údajov na ponuku a dopyt po sociálnych službách.