Stratégia spotrebiteľskej politiky - Mráziková, Martina
Spotrebiteľská politika EÚ. Jej stratégia a hlavné ciele. Ciele a úlohy spotrebiteľskej politiky Slovenskej republiky. Harmonizácia spotrebiteľskej politiky.