[Viacrozmerné štatistické metódy s aplikáciami] - Kita, Pavol
Recenzia na publikáciu, ktorá je určená nielen pre marketingových manažérov, vedecko-výskumných pracovníkov, študentov z oblasti obchodu a m,arketingu ale aj ostatnú verejnosť pri aplikovaní kvantitatívnych metód potrebných na riešenie marketingových problémov a situácií, s ktorými sa môžu stretnúť.