K probleme prepodovanija russkogo jazyka kak biznes-jazyka v Ekonomičeskom universitete v Bratislave - Strelková, Katarína
Vyučovanie cudzích jazykov (vrátane ruského) v rámci Bolonského procesu na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Niektoré s tým súvisiace probémy. Študijný program výučby ruského jazyka na EU v Bratislave. Nedostatky učebných pomôcok používaných na obchodnú komunikáciu.