[Jednotný európsky trh pre všetkých ] - Silná, Zuzana
Recenzia na monografiu, ktorá objasňuje fungovanie vnútorného trhu Únie. Svojím obsahom je vhodná ako štúdijná literatúra pre študentov Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity.