Komunikačné nástroje a informačná bezpečnosť podniku - Szarková, Miroslava, 1951-
Hrozby, ktoré obsahuje komunikácia prostredníctvom informačno-komunikačných technológií v súčasnosti, stále intenzívnejšie posúvajú do popredia otázky spojené s problematikou ochrany informácií. V organizáciách vznikajú opatrenia zamerané na zabezpečenie ochrany vnútropodnikových údajov a rôznych dokumentov. V rámci bezpečnostnej politiky organizácií sa formuje samostatná oblasť zameraná na bezpečnostnú politiku infomačných technológií. Základné bezpečnostné ciele bezpečnostnej politiky informačných technológií v organizáciách pôsobiacich na Slovensku.