Zodpovedá súčasná situácia vo výučbe obchodnej angličtiny na Ekonomickej univerzite v Bratislave najnovším trendom? - Pašková, Hana
Analýza súčasnej situácie vo výučbe obchodnej angličtiny na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Stanovenie cieľov v tejto oblasti do budúcnosti. Charakteristika systému výučby a obsahové zameranie kurzov. Nutnosť ovládania odborného anglického jazyka pre úspešné štúdium na univerzite ako aj pre uplatnenie v praxi. Zdokonalenie súčasnej výučby, ktoré by malo viesť k aproximácii k najnovším trendom na významných európskych univerzitách.