Verbo-nominálne spojenia a ich využitie v nemeckom ekonomickom texte - Seresová, Katarína, 1967-
Skúmanie verbo-nominálnych spojení a funkčných slovies v nemeckom jazyku. Vymedzenie ich pojmu vzhľadom na voľné syntaktické spojenia a frazeologické jednotky. Analýza ich sémantickej a formálnej stránky.