Zodpovednosť za škodu spôsobenú pri výkone verejnej moci - Tichý, Miroslav
Porušovanie zákonnosti pri výkone verejnej moci. Nezákonné rozhodnutie, nesprávny úradný postup. Zodpovednosť štátu za škodu spôsobenú pri výkone verejnej moci. Nesprávny úradný postup. Rýchlosť a účinnosť súdneho konania. Zodpovednosť územnej samosprávy za škodu. Predbežné prerokovanie nároku. Spôsob a rozsah náhrady škody. Náhrada škody, náhrada trov konania. Regresná náhrada.