Synergetika v autoregulácii a v manažmente metropolitných a urbanistických systémoch - Ivanička, Koloman
Synergia tvorivosti v urbanistických systémoch. Autoregulácia komplexných urbanistických systémov a nové výzvy pre manažment. Aktuálne úlohy urbanistického a metropolitného vývoja Slovenska.