Diagnostika úrovne slovenských podnikov v oblasti implementácie CRM do podnikovej praxe - Lendel, Viliam
Model riadenia vzťahov so zákazníkmi. Postup zavádzania systému CRM. Diagnostika úrovne CRM a jeho implementácie. Prínosy implementácie CRM.