OP - Zdravotníctvo - čerpanie nenávratných finančných prostriedkov - Hrašková, Dagmar
Operačný program Zdravotníctvo (OPZ) - Príručka pre prijímateľa finančných prostriedkov. Operačný program Zdravotníctvo 2007 -2013. Implementácia, obsah OPZ. Verejné obstarávanie - Obchodná verejná súťaž. Povinnosti prijímateľa pri realizácii verejného obstarávania. Overovanie dokumentácie. Riadiaci orgán pri overovaní procesu. Financovanie projektu. Oprávnené a neoprávnené výdavky. DPH.