Špecifické pravidlá proti medzinárodnému vyhýbaniu sa daní a možnosti ich uplatnenia v členských štátoch EÚ - Kubicová, Jana, 1961-
Technika a koncepcia ZKS (zahraničné kontrolované spoločnosti) pravidiel. Nepriateľné vyhýbanie sa daní. Súlad ZKS pravidiel s komunitárnym právom.