Informační a kybernetická válka - Bastl, Martin
Charakteristika pojmov informačná vojna a kybernetická vojna. Kybernetický džihád. Cieľ útokov - tzv. kritická infraštruktúra. Výsledok kybernetickej vojny - poškodenie a oslabenie nepriateľa. Nie je možné vylúčiť ani útoky, ktoré budú mať fyzické následky.