Veřejná (virtuální) diplomacie 2.0 - Pflimpfl, Ladislav
Rast dôležitosti internetu pre verejnú diplomaciu. Získavanie vplyvu medzi miliónmi užívateľov šírením informácií na internete. Sociálne siete ako marketing a spravodajstvo. Virtuálna verejná diplomacia. Potenciálne úskalia.