Cluster approach to integration in education, science and innovation - Varcholová, Tatiana
Zvyšujúci sa vplyv klastrov na ekonomiku. Klastre v oblasti vzdelávania, vedy a inovácií - ich význam. Súťaživosť a kooperácia. Kooperácia medzi výskumnými inštitúciami a súkromným sektorom. Podpora klastrov na Slovensku.