[Ekonomický rast a štruktúrne zmeny] - Gonda, Vladimír
Recenzia na publikáciu Ekonomický rast a štruktúrne zmeny. Cielom posudzovanej učebnice je z makroekonomického hľadiska v komprimovanej forme vysvetliť základné otázky ekonomického rozvoja a ekonomického rastu a ich vzájomné súvislosti a podmienenosti so štruktúrnymi zmenami v ekonomike.