Business intelligence v architektúre orientovanej na služby - Hamranová, Anna, 1957-
Dôvody zavádzania Business intelligence (BI). Charakteristika Business intelligence. Business process management - manažérska disciplína, ktorá sústreďuje pozornosť na tvorbu pridanej hodnoty. Architektúra orientovaná na služby. Potreba ponúknuť v správnom čase správne služby na základe požiadaviek zákazníkov. Všadeprítomná Business intelligence (pervasive BI).