Vývojové trendy v poisťovníctve - Drugdová, Barbora
Informácia o cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencii, ktorá sa konala pri príležitosti 10. výročia založenia Katedry poisťovníctva NHF EU v Bratislave v dňoch 12. a 13. júna 2008 v Senci pod názvom Vývojové trendy v poisťovníctve.