Cost-oriented models of network industries price regulation - Fendeková, Eleonora, 1952-
Regulácia sieťových odvetví. Rovnováha v podmienkach na trhu sieťových odvetví. Nákladovo - orientované modely cenovej regulácie v sieťových odvetviach.