Možnosti využitia Business Intelligence v malých a stredných podnikoch - Hamranová, Anna, 1957-
Dôvody zavádzania Business Intelligence, definície, vrstvy. Analýza pripravenosti podniku na Business Intelligence. Ekonomika Business Intelligence, náklady. Efekty Business Intelligence pre výkonnosť podniku a jeho riadenie, pre kvalitu informatiky a jej riadenia.