Net present value and economic value added application in investment decision-making process - Králiková, Stanislava
Metódy Net present value (NPV) a Economic value added (EVA). Využitie metód pri hodnotení podnikových investícií. Ich aplikácia v rozhodovacom procese podniku. Projekty.