Squeez out nie je škripot, aj keď mnohí škrípu zubami - Kačúr, Marián
Vytesňovanie menšinových akcionárov podľa Obchodného zákonníka. Pojem vytesňovanie. Inštitút práva výkupu. Postavenie minoritného akcionára. Porovnanie Slovenska s Českom.