Sú na vrchole blaženosti - Hinková-Dibarborová, Andrea
Takmer každá slovenská domácnosť má za posledných 12 mesiacov skúsenosť s privátnymi značkami. Súčasný spotrebiteľ je oveľa citlivejší na ceny. Slováci nakupujú pod privátnou značkou viac potraviny. Dôležitosť dôvery k obchodnému reťazcu, ktorý výrobky privátnej značky distribuuje. Obchodné reťazce budú privátne značky podporovať. Spotrebný tovar klesá.