Zákon o rozhodcovskom konaní s komentárom - Čintala, Peter
Zákon č. 244/2002 Z.z. o rozhodcovskom konaní v znení zákona č. 521/2005 Z.z., zákona č. 71/2009 Z.z. Tento zákon je samostatným druhom civilného procesu a jedna z foriem alternatívneho riešenia občianskoprávnych alebo obchodnoprávnych sporov.