Motivácia v procese nepretržitých zmien - Matulčíková, Marta, 1964-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Motivačné faktory podporujúce výkonnosť zamestnancov. Zdroje pracovnej motivácie. Vzdelávanie zamestanancov. Práca s talentmi. Vnímanie zamestanca manažmentom.