Cena a užitek pro zákazníka - Tomek, Gustav
Cenová politika reprezentuje jednu zo základných stratégií a nástrojov marketingovej politiky spoločnosti. Úžitok pre zákazníka sa stáva priamo, či nepriamo súčasťou všetkých strategických prístupov, ktoré majú dopad aj na cenovú politiku. Postup stanovenia ceny na základe úžitku.