Mäkké faktory v strategickom rozhodovaní podnikov na Slovensku v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky - Hudáková, Ivana, 1976-
Vymedzenie tvrdých a mäkkých faktorov riadenia. Informácia o výsledkoch výskumu zameranom na problematiku mäkkých faktorov strategického rozhodovania. Výskum sa uskutočnil v rokoch 2007-2008 v podnikoch na Slovensku.