Efektivnost inovací - cenová politika - jak dál ? - Čemus, Richard
Vývoj nových výrobkov či technológií vyžaduje značné finančné prostriedky, ktoré majú priamy vplyv na konečnú cenu inovovaného produktu. Sú tieto investície do inovácií efektívne z hľadiska hospodárenia podniku ? Finančné zdroje inovačného procesu. Financovanie zo súkromných zdrojov, poskytovanie úveru komerčnými bankami, financovanie súkromným kapitálom rizikového charakteru v podobe Business angels a Venture capital, financovanie z verejných zdrojov, podpora z prostriedkov EÚ. Cenová politika u inovácií - vplyv zdrojov financovania.