Úloha personálneho oddelenia v období krízy - Pilařová, Irena
Strategický cieľ personálneho oddelenia. Užitočnosť vitálnej firmy. Efektivita, stratégia a dosahovanie cieľov. Stabilita a dynamika firmy. Faktory vplývajúce na úlohu personálneho útvaru v období krízy.