Vplyv klastra na úspech podnikov cestovného ruchu - Staszewska, Jolanta
Inovatívny prístup k podnikaniu v klastri a zlepšenie konkurenčného postavenia podniku na trhu a zlepšenie postavenia regiónu. Klaster cestovného ruchu v Poľsku s názvom Beskydská 5. Prieskum, ktorého cieľom bolo hodnotiť potenciálnu konkurencieschopnosť podnikov v klastri a ich činnosť. Výsledky dotazníkového prieskumu. Poradie faktorov úspechu klastra Beskydská 5.