Cena versus zákazník na trhu B2B nejen v době hospodářské krize - Formánek, Ota
Ako optimalizovať cenovú politiku voči zákazníkovi v dobe hospodárskej krízy. Rozhodovanie o nastavení cenovej politiky pre jednotlivých zákazníkov.