Dobrý vodca musí byť tímu aj oporou - Voštenáková, Zuzana
Základné rozdiely medzi manažérmi a lídrami. Ich osobnostné predpoklady pre vedenie tímu. Vymedzenie pojmu líderstvo. Personálna stratégia a manažment. Identifikácia lídra.