Zavádzanie systému kvality v strediskách cestovného ruchu v Slovenskej republike - Holúbeková, Katarína
Varianty zavádzania systému kvality v strediskách cestovného ruchu v SR - nástroje kvality, zabezpečovanie kvality a zlepšovanie kvality. Implementácia systému kvality založeného na štandardoch vybavenosti služieb. Systémy manažérstva kvality zamerané na zabezpečovanie kvality. Systémy manažérstva kvality zamerané na zlepšovanie kvality. Tvorba a presadzovanie ukazovateľov kvality v strediskách cestovného ruchu.