Zaradí sa na Slovensku manažérske poradenstvo medzi vedúce profesie tretieho tisícročia? - Lipták, František
Pojem a podstata poradenstva. Poradca a predmet poradenstva. Manažérske poradenstvo. Minulosť, súčasnosť a budúcnosť manažérskeho poradenstva na Slovensku. Charakteristika stavu manažérskeho poradenstva v malých a stredne veľkých firmách.