Marketing ROI a jeho využití - Kramoliš, Jan
Návratnosť investícií (ROI - return on investment) ako jeden z rozhodujúcich marketingových ukazovateľov. Ako sa vypočíta ROI. Výpočet nákladov na nového zákazníka. Konverzia - fakt, keď sa z návštevníka stáva zákazník. Marketing ROI v praxi. Otázky pre efektívne hodnotenie marketingovej kampane. Súčasný stav využitia ROI v marketingu.