Správa a riadenie organizácií - Taraba, Pavel
Pojem a definícia corporate governance. Národné modely správy a riadenia spoločností. Nemecký, anglosaský, americký, anglický, francúzsky a japonský model riadenia spoločnosti. Slovenský národny model.