Principy komunikace s Asijskými a Arabskými státy při obchodování podniků - Šat, Miroslav
Problematika obchodného rokovania. Pohľad na odlišnosti východných kultúr od západnej kultúry, založenej na princípoch kresťanstva. Predpoklady úspechu obchodných rokovaní vo Vietname, Číne, v Japonsku a v arabských krajinách.