Analýza citlivosti hodnôt Herfindahlovho-Hirschmanovho indexu - Brezina, Ivan, 1963-
Prezentácia analýzy citlivosti ako jedného z najpoužívanejších indikátorov merania koncentrácie v odvetví - Herfindahlovho-Hirschmanovho indexu. Analýza poskytuje informácie o charaktere odvetvia po vstupe nového subjektu na trh na základe klasifikácie Federálnej obchodnej komisie (FTC) v USA, ako aj klasifikácie Európskej komisie.