Kvantifikácia vplyvu dôchodkových programov na výnosnosť a rizikovosť akcií - Fetisovová, Elena
Základné princípy penzijných systémov vo svete. Penzijné fondy, ich zdroje a spôsob výpočtu príspevkov a dávok. Analýza vplyvu penzijných programov na výnosnosť a rizikovosť akcií. Efekt prenosu kapitálu. Spoločný vplyv prenosu kapitálu a krížového vlastníctva. Bariéry použiteľnosti modelov oceňovania kapitálových aktív.