Teoretické prístupy k odhadovaniu rovnovážneho výmenného kurzu - Gylánik, Milan
Popis základných skupín metód na odhad rovnovážneho výmenného kurzu. Charakteristika prístupu BEER (Behavioural equilibrium exchange rate), res. FEER (Fundamental equilibrium exchange rate).