Profitability development of key Czech agricultural commodities in the period 2002-2006 - Foltýn, Ivan
Vývoj českého poľnohospodárstva prostredníctvom rentability 10 vybraných najvýznamnejších komodít v časovom horizonte 2002-2006. Vplyv agrárnej politiky na vývoj poľnohospodárskych komodít s ohľadom na porovnanie zmien v predvstupovom období a v období po vstupe ČR do EÚ.