Personálny lízing šetrí váš čas aj peniaze - Voláková, Monika
Obsahové vymedzenie agentúry dočasného zamestnávania podľa zákona č.5/2004 Z.z.o službách zamestnanosti a o zmene a doplnenení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Efektívny nástroj náborových aktivít. Zákon o službách a zamestnanosti. Subjekty a zmluvné vzťahy. Sprostredkovanie zamestnania cez agentúru. Dočasné pridelenie zamestnancov. Výhody personálneho lízingu. Ďaľšie práce personálnych oddelení.