Metodológia zavedenia architektúry orientovanej na služby do informačnej infraštruktúry podniku - Škurla, Peter
Prezentácia metodológie zavedenia servisne orientovanej architektúry do informačnej infraštruktúry konkrétneho podniku. Navrhovaná metodológia stanovuje štyri základné fázy. Popis jednotlivých fáz.