Neverbálna komunikácia - Živčicová, Eva
Komunikácia s inými a okolím rečou tela. Paralingvistická komunikácia.Využitie neverbálnej komunikácie. Rozdiely a zvyky v komunikácii. Ďaľšie prejavy neverbálnej komunikácie. Tréning komunikačných zručností. Využívanie metódy NLP.