Základy účetnictví - Dvořáková, Dana
Pokračovanie z č. 5/2009. Ilustrácia dvojokruhového účtovníctva v ČR. Prvý účtovný okruh - finančné účtovníctvo. Druhý účtovný okruh - vnútropodnikové účtovníctvo.