Technický rozbor exekúcie jedno a viacvláknových aplikácií .NET na jedno a viacjadrových procesoroch - Hanák, Ján
Problematika exekúcie jedno a viacvláknových aplikácii .NET na počítačových staniciach osadených procesormi s jedným a viacerými výpočtovými jadrami.