Niektoré aspekty implementácie riešení systému SAP v rezorte MO SR - Levčík, Marek
Prezentácia špecifických odvetvových riešení systému SAP pre obranu a bezpečnosť, so súčasným využitím systému SAP v rezorte obrany Slovenskej republiky. Náčrt kľúčových oblastí jednotlivých komponentov SAP v obrane, konkrétnych riešení v oblasti riadenia projektov prostredníctvom SAP Project System .